Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în weekend activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat aproximativ 290 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat, în perioada 2-4 iulie a.c., activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat aproximativ 290 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 102 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 26 conducători auto.
Astfel, polițiștii rutieri sătmăreni au depistat pe raza județului Satu Mare trei conducători auto care au efectuat depășiri neregulamentare, pe segmente de drum pe care această manevră este interzisă.

14 conducători auto, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze care
au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h.

Un șofer nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea trecerii de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

Doi conducători auto au fost depistați de polițiști la volanul autoturismului, sub influența băuturilor alcoolice.
Șase permise de conducere au fost reținute de polițiști pentru alte abateri la regimul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.