Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au identificat, la data de 14 iulie, în jurul orei 14.10, un bărbat, de 39 de ani, din Turț, care aflându-se la volanul unui autoturism pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din fața sa intrând în coliziune cu acesta.

La rândul său autoturismul acroșat a fost proiectat într-un alt autoturism care se afla în fața acestuia, pe același sens de mers, condus de un bărbat, de 56 de ani.

Conducătorul auto, de 39 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus de polițiști la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 56 de ani, și a unui minor, de 10 ani, pasager în autoturismul acroșat de conducătorul auto de 39 de ani.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul de către o persoană sub influența băuturilor alcoolice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.