Ieri, 18 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au reținut un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Sanislău, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, acesta la data de 18 iulie a.c., în jurul orei 09.40, ar fi pătruns în curtea unui imobil din Satu Mare, strada Balta Blondă, prin escaladarea gardului imobilului și dezasigurarea ulterioară a porții de acces auto.

Ulterior profitând de ușa neasigurată de acces în locuință ar fi pătruns în interior de unde ar fi sustras un telefon mobil, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 500 de lei.

Persoana bănuită de furt a fost depistată la scurt timp pe bulevardul Cloșca, din municipiul Satu Mare, de către polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare având asupra sa și bunurile sustrase.

Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24 de ore în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.