La data de 25 iulie, la ora 03.11, Poliția Municipiului Satu Mare a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în fața unui bloc din municipiul Satu Mare persoane necunoscute de sex masculin ar fi agresat fizic un tânăr, de 19 ani, din municipiul Satu Mare.

În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în urma unui conflict spontan tânărul, de 19 ani, ar fi fost înțepat în zona abdominală cu un corp ascuțit de către un minor, de 16 ani, din municipiul Satu Mare.

În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, însă în urma examinării medico-legale specialiștii S.M.L. Satu Mare au concluzionat faptul că leziunile suferite i-au pus victimei viața în pericol, fapt pentru care s-a dispus schimbarea încadrării și efectuarea cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Față de minorul de 16 ani, procurorii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea luării unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.