Cea mai frumoasă lună de vară începe cu bună dispoziție și multe jocuri interactive pentru copii! Ediția din luna august a Târgului Produselor Sătmărene va avea loc în Grădina Romei și va dedicată celor mici, pentru care pregătim un program de jocuri, desene pe asfalt și workshop-uri cu materiale reciclabile.
În acest weekend, între 7 și 8 august, între orele 10.00 și 18.00, vă invităm să fiți alături de producătorii locali și să-i aduceți pe cei mici cu voi pentru că le pregătim multe surprize!
Ca de fiecare dată, vă promitem produse proaspete de calitate, legume și fructe de sezon, inclusiv pepene verde, miere, siropuri și gemuri naturale, uleiuri esențiale și decorațiuni din lavandă, articole din piele și textile, bijuterii hand-made, tablouri și desene grafice, căni personalizate cu fimo, păpuși realizate manual, decorațiuni din vitralii, dar și produse din carne de Carmangeria Debreczeni.
Vă așteptăm cu drag să petrecem acest weekend împreună și să ne bucurăm de cele mai bune produse locale sătmărene!
Organizatorii târgului sunt Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale împreună cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.