O comedie spaniolă multi-premiată, Dineu cu vecinii de sus/ Sentimental, și cel mai ambițios documentar dedicat naturii din țara noastră, realizat timp de aproape 10 ani, România sălbatică, se pot vedea în stațiunea turistică Tășnad pe 26 și 27 august, în Caravana TIFF Unlimited. Proiecțiile de la Ștrandul Termal din Tășnad vor avea loc de la ora 21:00.

Intrarea este liberă.
Evenimentul va avea loc cu respectarea măsurilor de protecție în vigoare.

Caravana TIFF Unlimited este un proiect organizat în parteneriat cu TIFF și ajunge anul acesta la a 12-a ediție. Platforma de streaming a festivalului, TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro) a fost lansată în 2019 și cuprinde o selecție importantă de filme independente, premiate, semnate de cineaști de renume.
Ștrandul Termal Tășnad
26 – 27 august | 21:00
Joi, 26 august
Dineu cu vecinii de sus (Sentimental/ The People Upstairs), r. Cesc Gay | Spania, 82’
Cu: Javier Cámara, Belén Cuesta

O comedie savuroasă în care două cupluri vecine explorează complexitatea relațiilor moderne. Julio şi Ana sunt împreună de mai bine de 15 ani. Abia dacă se mai privesc, iar certurile au devenit o constantă în relaţia lor. În această seară, Ana i-a invitat la cină pe vecinii de sus. Sunt puţin mai tineri, iar gemetele frecvente ce se aud din apartamentul lor au devenit o sursă de tensiune pentru Julio și Ana. Și ce nu știu gazdele este că această cină se va transforma pe neaşteptate într-un tsunami al emoţiilor. Trailer

Vineri, 27 august
România sălbatică, r. Dan Dinu, Cosmin Dumitrache | România, 123’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.