Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 31 august, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat aproximativ 90 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care au aplicat aproximativ 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce, în cazul a 11 conducători auto și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

Astfel, 11 conducători auto, cu vârste cuprinse între 20 și 51 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 103 km/h și 138 km/h.

Față de aceștia polițiștii rutieri au dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.