Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat aproximativ 140 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care au aplicat aproximativ 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 42 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce, în cazul a 10 conducători auto.

Exemple:

5 dintre conducătorii auto depistați au fost surprinși de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 104 km/h și 147 km/h, în interiorul și exteriorul localităților. Față de aceștia polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.

Alți doi conducători auto, de 19, respectiv 51 de ani, au fost depistați de polițiștii rutieri în timp ce efectuau o manevră de depășire neregulamentară, încălcând marcajul continuu care desparte sensurile de mers. Față de aceștia polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.