Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică au depistat un bărbat, de 66 de ani, din Tarna Mare, care a tăiat fără drept 9 arbori de dimensiuni diferite, de esență salcâm, fără a fi marcați, din pădurea ce aparține Primăriei Tarna Mare.

Prejudiciul cauzat urmează a fi stabilit ulterior de către un specialist din cadrul Ocolului Silvic Livada. Materialul lemnos fiind dat în custodia Primăriei Tarna Mare.

În cauză polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală negrești Oaș s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că din locul numit “Tampa”, din Negrești Oaș, de pe o proprietate privată ar fi fost tăiați fără drept mai mulți arbori de pe picior.

Astfel, în urma verificărilor efectuate polițiștii au depistat doi bărbați, de 37, respectiv 43 de ani, ambii din Negrești Oaș, care transportau cu un atelaj hipo pe strada Pădurii, de pe raza localității de domiciliu, materialul lemnos tăiat fără drept.

Materialul lemnos identificat a fost dat în custodia reprezentanților Ocolului Silvic Negrești Oaș, prejudiciul fiind stabilit ulterior.

În cauză polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tăiere fără drept și furt de arbori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.