Președintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, a susținut o conferință în cadrul căreia a punctat o parte dintre măsurile luate de Guvernul Cîțu, respectiv programul național de investiții „Anghel Saligny”.
Adrian Cozma a prezentat măsurile luate de Guvern în ultimele luni, printre care se numără Ordonanța de guvern privind prețul la energie electrica și gaze naturale, prelungirea șomajului tehnic pentru cei afectați de pandemie sau legea consumatorului vulnerabil. De asemenea, președintele PNL Satu Mare a declarat că datorită Guvernul unitățile HoReCa rămân deschise indiferent de incidenta infectării.
Cozma a declarat că PNL va continua să se ocupe de problemele țării. Județul Satu Mare a primit de la Guvern 10,9 milioane de lei, bani pentru investițiile de care județul are nevoie.
Prezent în cadrul conferinței de presă, primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, a vorbit despre programul ”Anghel Saligny”, arătând cu degetul către cei de la USR PLUS: ”Atunci când premierul Cîțu dorea să implementeze acest program național ”Anghel Saligny” ei au spus nu, pentru că acest program dă bani primarilor, iar acum când PNL a alocat bani primarilor am auzit auzit un discurs radical, cum de nu au primit primarii USR.”
Pe de altă parte, primarul comunei Păulești, Zenoviu Bontea, și-a arătat încrederea că PNL va continua cu investițiile, va continua să dezvolte România și comunitățile locale, așa cum a făcut-o până în prezent, dând exemplu comuna sa în care se derulează patru proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală și urmează să acceseze proiecte prin că programul Anghel Saligny.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.